Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Juni en favorit

Juni är min favorit månad av många anledningar. Det har av naturliga skäl men också rent slumpmässigt blivit en månad som speglar årets som gått.

Om 2 dagar fyller jag år och då var det 26 år sen jag för första gången tog mitt första andetag. Sedan dess har det hänt en hel del, både gott och ont men som gjort mig till den jag är idag. Varje födelsedag blir en milstolpe för att utvärdera vad man åstadkommit under året som gått.

I år blir jag 26 och helt ärligt kan jag inte påstå att jag för några år sen kunde förutspå att mitt vardag skulle se ut som den gör idag. Däremot är jag så glad över att den just ser ut såhär. Jag får göra det jag älskar varje dag, jag får så mycket kärlek av härliga människor runt omkring mig och jag känner mig levandes och hungrig på framtiden. Vad mer kan jag önska.

Juni har också blivit en månad då jag får tillbringa tid ihop med mina vänner. Juni är vår första sommarmånad och Juni är den månaden då min fysiska utveckling ställs på prov.

Ja ni har förstått att det är en ganska viktig aspekt i mitt liv, att vårda om mitt yttre. Precis lika viktigt som att utvecklas intellektuellt är det för mig att utvecklas fysiskt. Att varje år säga att jag både utvecklats mentalt och fysiskt är ett stort mål för mig. I år kan jag stolt säga att det aldrig sett bättre ut. Jag har haft lite skeva mål med min träningen på senare tid men genom målmedvetenhet har jag tagit mog igenom och i mål.

Nu är det bara att se fram emot ännu ett framgångsrikt och kärleksfullt år. Och jag önskar er alla detsamma!

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!