Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Time to celebrate

Stort tack till er alla som tar er tid till att uppmärksamma mig på min födelsedag. Jag har reflekterat över detta många gånger förr och kommit till insikt med att det betyder så mycket för mig att ni ägnar en liten stund av er tid till att skriva något fint. Tusen Tack!

Ni som följer mig på Instagram vet att jag inledde min dag på min favoritplats, gymet. Jag tränade några kunder tidigt imorse och tränade själv efteråt. Vissa av er kanske tycker att det är galet att jag vill spendera mer tid på gymet denna  dag men för mig är det en plats av ro, glädje, vänskap och utveckling.

Tänkte möta upp min kära mor strax för att äta lunch och senare ikväll ser jag fram emot en supermysig stund med Ellinor. Vi får se vad hon har planerat. Hon menar på att hon inte är romantisk för fem öre, hon tycker det är stjärtigt men det återstår att se. Jag lovar att uppdatera er med hur kvällen går.

Massa kärlek / Kevin

917117_1439350139657243_1948778271_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • ETT FÖRSENAT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

  MUCHAS FELICIDADES PARA TUS CUMPLEANOS…..

  Que guapa que es tu Mami.

  Aparte de ser guapa se ve muy buena persona.

  Pues de verdad que has tenido un ano fenomenal, y pienso que el ano nuevo para ti sera aun
  mejor y mas interesante.

  Me allegro much o por tu parte, eres buena persona y te lo mereces todo lo mejor que exista.

  Mandy 2014-06-04 05:37:58
  Svara
 • ETT FÖRSENAT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

  MUCHAS FELICIDADES PARA TUS CUMPLEANOS…..

  Que guapa que es tu Mami.

  Aparte de ser guapa se ve muy buena persona.

  Pues de verdad que has tenido un ano fenomenal, y pienso que el ano nuevo para ti sera aun
  mejor y mas interesante.

  Me allegro much o por tu parte, eres buena persona y te lo mereces todo lo mejor que exista.

  Mandy 2014-06-04 05:37:58
  Svara
 • Grattis på födelsedagen Kevin! Har läst din blogg ända sen starten men inte kommenterat fören nu (bättre sent än aldrig). Tack för att du inspirerar och motiverar mig till ett mer hälsosamt liv! Arbetar själv med träning (fysioterapeut) men motivationen varierar ändå…:) Du känns väldigt ödmjuk i din inställning till såväl träning som motivation, ja till livet självt – vilket också är inspirerande. Hoppas att du och Ellinor får en fantastisk kväll ihop (ni var båda mina favoriter i topmodel – vilket drömpar!) 🙂 Kram!

  Jeanette 2014-06-03 19:46:58
  Svara
 • Grattis på födelsedagen Kevin! Har läst din blogg ända sen starten men inte kommenterat fören nu (bättre sent än aldrig). Tack för att du inspirerar och motiverar mig till ett mer hälsosamt liv! Arbetar själv med träning (fysioterapeut) men motivationen varierar ändå…:) Du känns väldigt ödmjuk i din inställning till såväl träning som motivation, ja till livet självt – vilket också är inspirerande. Hoppas att du och Ellinor får en fantastisk kväll ihop (ni var båda mina favoriter i topmodel – vilket drömpar!) 🙂 Kram!

  Jeanette 2014-06-03 19:46:58
  Svara
 • Hej kevin!

  Vill börja med att säga att du inspirerar mycket för min träning.. Och jag undrar vad du tycket ätardagar om man tränar och äter hälsosamt resten av veckan?

  Sofie 2014-06-03 14:05:27
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie! Tack så mycket. Det värmer att höra. Jag ställer mig väldigt positivt till en ätardag. Jag tror att man måste få känna på det onyttiga lite då och då för att kunna uppskatta det nyttiga. Detssutom finns det mycket njutning att hämta ifrån god mat och annat som man längtar efter och då ska det vara helt ok att äta det iaf en gång i veckan. Det kommer inte påverka din fysiska utveckling särskilt mycket utan snarare en morot till att kämpa än hårdare om veckorna och se mer långsiktigt på kosten. Lycka till! Kram

   Kevin Triguero Montero 2014-06-03 16:27:15
   Svara
 • Hej kevin!

  Vill börja med att säga att du inspirerar mycket för min träning.. Och jag undrar vad du tycket ätardagar om man tränar och äter hälsosamt resten av veckan?

  Sofie 2014-06-03 14:05:27
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej Sofie! Tack så mycket. Det värmer att höra. Jag ställer mig väldigt positivt till en ätardag. Jag tror att man måste få känna på det onyttiga lite då och då för att kunna uppskatta det nyttiga. Detssutom finns det mycket njutning att hämta ifrån god mat och annat som man längtar efter och då ska det vara helt ok att äta det iaf en gång i veckan. Det kommer inte påverka din fysiska utveckling särskilt mycket utan snarare en morot till att kämpa än hårdare om veckorna och se mer långsiktigt på kosten. Lycka till! Kram

   Kevin Triguero Montero 2014-06-03 16:27:15
   Svara
 • Grattis på födelsedagen! P.S, jag är en av de som ska med på klimatvården så vi ses snart och hoppas du verkligen kan motivera mig till att verkligen komma igång med träningen på riktigt! Har varit med på 3st resor innan så ska bli så kul med lite förändringar denna gången! Ha en toppenbra dag och Hälsa Ellinor!

  Filippa 2014-06-03 13:58:14 http://www.filippasoderstrom@live.com
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Hej Filippa! Jätte kul att få åka med i år och hjälpa till med träningen. Jag hoppas ni kommer tycka det är utvecklande =) Ses snart på en lite varmare plats. Kram

   Kevin Triguero Montero 2014-06-03 16:23:37
   Svara
 • Grattis på födelsedagen! P.S, jag är en av de som ska med på klimatvården så vi ses snart och hoppas du verkligen kan motivera mig till att verkligen komma igång med träningen på riktigt! Har varit med på 3st resor innan så ska bli så kul med lite förändringar denna gången! Ha en toppenbra dag och Hälsa Ellinor!

  Filippa 2014-06-03 13:58:14 http://www.filippasoderstrom@live.com
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Hej Filippa! Jätte kul att få åka med i år och hjälpa till med träningen. Jag hoppas ni kommer tycka det är utvecklande =) Ses snart på en lite varmare plats. Kram

   Kevin Triguero Montero 2014-06-03 16:23:37
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!