Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Grym tjej som inspirerar

Viva Espana! Nu är det bara någon timme kvar till avfärd och jag längtar så mycket tills dess att vi landar i Barcelona och får känna solens sken mot min kind. Som jag har längtat. I ett helt år har denna resa varit punkten för mitt mål, i ett helt år har jag strategiskt lagt upp min träning för att resultatet ska bli så bra som möjligt just denna dag. I morgon är det äntligen dags att visa vad man åstadkommit.

Det är det här jag skrivit så många gånger om, att det bara jag eller du själv som tar ansvar för din utveckling. I morgon spelar det ingen roll hur mycket jag har pratat om att jag varit på gymet eller inte, det spelar ingen roll hur många ursäkter jag har kommit upp med, i morgon står jag där helt ensam och backar upp vartenda litet ord eller påstående som tagit upp under årets gång. I år kommer jag stå där stolt över min prestation, fysiskt och mentalt.

Bara för att jag åker iväg så betyder det inte att jag kommer sluta skriva och lägga upp bilder utan snarare tvärtom. Ni kommer få följa med på en resa som är helt otrolig, vänta och se. =)

Jag vill också passa på att credda en tjej som jag personligen tycker är sjukt inspirerande och i mina ögon så är hon topp bland kvinnliga bloggare inom träning/hälsa/livsstil. Jag har känt henne under en längre tid och vet att hon är legit. Hon har sunda värderingar, hon följer det hon tror på till punkt och pricka och har ett enormt hjärta.

Jag pratar väldigt mycket om utveckling och det gör vi som bäst när vi omger oss av människor med stor drivkraft, passion och kärlek till det dem gör. Man ska helst ta in intryck från många och anpassa dem efter sina egna förutsättningar och önskemål. Utav dessa skäl kan jag varmt rekommendera er att även läsa Jossans blogg. Klicka HÄR.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand