Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Touchdown in Barcelona

Nu sitter jag här i vår lägenhet och just ätit middag med Max i väntan på Alex. Det gick inte riktigt som det var tänkt när vi skulle boka biljetter. Det roliga var att jag och Alex satt bredvid varandra, vi var båda sjukt trötta efter en lång arbetsdag och jag lyckades ändå boka oss på olika flyg. Mitt fel, jag tar på mig den.

Kul att vara nere och solen skiner som vanligt. Önskar det kunde vara lika sol-säkert där hemma, fatta så bra vi hade haft det då. Kvällen är ung här i Spanien så vi får se vad vi hittar på lite senare.

image image image image image image image image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!