Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Rullar på Barcelonas gator

Yes, idag rullade vi omkring på moppe i Barcelona. Solen fanns där men fick inte riktigt tränga fram så det var inte någon ide att hänga på stranden idag. Istället hyrde vi en moppe och åkte runt i stan. Det handlades mycket kläder.

Fram mot kvällen efter mat så drog vi till gymet och körde en timme, fick stressa ut iom att de stängde. Skit. Aja finns en dag imorgon också. Det blev i alla fall ett intervallpass bestående utav en serie kroppsövningar.

image image image image image image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!