Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Första mötet med PSO UNG

Sitter just nu i Marbella och har haft min första formella bemötande med PSO UNG. En grupp superhärliga ungdomar som är här för 3 veckors vårdresa. Sol och saltvatten är deras primära behandling men än viktigare är det i längden för dem att ha ett sunt förhållningssätt till livet. Med anledning av det är jag här, för att lära, motivera och inspirera till bättre hälsa genom träning och kost.

Jag landade sent igår kväll och då han jag inte träffa dem men idag har jag hunnit prata med många under lunchen och middagen samt hållit en föreläsning hela gruppen om träning, kost och livsstil. Jag är imponerad över deras inre styrka med tanke på deras problem, jag vet själv hur Ellinor påverkas utav det. Det verkar vara ett ständigt kämpande rent fysiskt och psykiskt, något som jag personligen har svårt att sätta mig in i. Samtidigt ser jag detta som en väldigt lärorik och rolig utmaning och förhoppningsvis lyckas jag förmedla mycket utav det jag lärt mig fram tills idag.

På föreläsningen tog jag dels upp hur träning påverkat mig och mitt liv fram tills idag. jag tycker det är viktigt att dela med mig utav mina erfarenheter och hur jag förhållit mig till träning och kost under min uppväxt. Utifrån det blir det enklare att förstå hur jag lyckats uppnå mina mål med åren. Jag pratade även om hälsa och självfallet inriktat på träning och kost. Det är finns många faktorer vilka påverkar vår hälsa, både yttre och inre sådana. Jag berörde aspekter som vi själva kan ta ansvar för och själva förändra till det bättre, däribland träning/motion & kost.

Personligen tycker jag det är sjukt roligt att prata med folk om ett ämne som jag finner väldigt intressant och än roligare är det när man märker att folk tar till sig av det man säger. Det är en riktigt skön känsla.

SAM_3135

SAM_3149

SAM_3146

SAM_3174

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bra brysh! ❤️

    Brysh 2014-06-12 13:35:12
    Svara
  • En konstig fråga! Är du vänsterhänt? Det såg ut som det på bilden haha

    Sarappen 2014-06-12 12:05:38
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!