Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Morgon i Puerto Banús

Riktigt skön start på dagen med träning ute i morgonsolen. Gruppen är indelad i två, en morgon- och eftermiddagsgrupp, och tillsammans körde vi igenom ett skönt intervallpass. Vi blandade övningar som kräver flås, styrka och koordination. Jag tror alla tyckte det var roligt och tillfredsställande. Det märktes också i morse på frukosten att många tagit till sig utav föreläsningen igår och tänkte lite extra på vad de åt, en enkel förändring som tar en väldigt långt.

Nu ska jag ut och träna på egen hand. Tänkte ta en löprunda längst med stranden och avsluta med några korta löpintervaller i en backe som ligger precis utanför huset. Hörs sen! <3

10363127_10152882623383356_7937885474541864048_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad härligt ni ser ut att ha det på Costa del Sol. Fina bilder. Härlig strandpromenad.
  Längtar söderut när jag ser bilderna. Tänker på en sydamerikansk dam från min stad som
  flyttade till Fuengirola för gott för några månader sedan. Helt rätt…. kanske något för mig längre fram. Får se. Talar ju spanska obehindrat så det underlättar, men man klarar sig ju bra på engelska också runtom i världen.

  SNYGGT MED VITA LÅNGBYXOR SOM PÅ DET FOTOT DU VISAR I BLOGGEN KEVIN
  Se ve muy elegante y chic, Muy adecuado para Marbella y Puerto Banus. Tambien bermudas de color blanco muy elegante estando en un lugar de Playa y por general durante el verano.
  Con una camisa o t-shirt. Con on sweater o con un blazer segun el tiempo y segun la occasion.
  Se puede variar indefinitavemente, para hacer lo mas elegante y chic o mas casual.

  Jag är hälsokostare. Mår förträffligt. Hälsan på topp, aldrig sjuk. Slutade äta köttprodukter helt och hållet för ett antal år sedan. Undviker mjölk och andra mjölkprodukter (mina leder ”vill inte ha det”). Äter ost någon gång ibland. Och grädde någon enstaka gång. Undviker vitt bröd. Försöker undvika produkter med vitt mjöl , vit pasta, vitt ris så mycket som möjligt. Äter ägg bara när jag bor på hotell. Tror inte att vetemjöl är bra i kosten för leder etc. Jag äter fisk och skaldjur då och då.
  Tonfisk eller lax ett par ggr i veckan.
  Tror dessutom stenhårt på syra/bas balansen. Att översyrning i kroppen pga för mycket syrabildande kost hos en del kan leda till olika former av hälsoproblem, inflammationer och en massa annat.
  Havregrynsgröt, ägg, kött – hög syrabildande faktor.

  Har en pappa som har hjärtsvikt sedan 5 år. Han har hög ålder. Älskar att resa och han och mamma har varit på Cuba 6 ggr, gjort flera besök i andra delar av Karibien, Spanien och Grekland massor av gånger. Tyvärr följer dom inte mina hälsoråd utan dom tror på en ”allsidig kost”. Det gjorde man när dom växte upp….om han hade följt artikeln i dagens Expressen online, kanske han hade sluppit få hjärtsvikt….

  SE HÄR:

  LÄS HELA ARTIKELN I EXPRESSEN ONLINE 12 JUNI TORSDAG

  BACON OCH KORV ÖKAR RISKEN FÖR HJÄRTSVIKT

  Processat kött kopplas till högre risk för hjärtsvikt, rapporterar Alphagalileo.org.

  – För att minska risken för hjärtsvikt och andra hjärt- och kärsjukdomar föreslår vi att man undviker processat kött i sin diet, och även minskar intaget av obearbetat kött säger läkaren Joanna Kaluza.

  Läs vidare i Expressen online eller googla på expressen bacon och korv och se om ni får fram den ifall den är borttagen från nättidningen.

  Mandy 2014-06-12 21:57:26
  Svara
 • Vad härligt ni ser ut att ha det på Costa del Sol. Fina bilder. Härlig strandpromenad.
  Längtar söderut när jag ser bilderna. Tänker på en sydamerikansk dam från min stad som
  flyttade till Fuengirola för gott för några månader sedan. Helt rätt…. kanske något för mig längre fram. Får se. Talar ju spanska obehindrat så det underlättar, men man klarar sig ju bra på engelska också runtom i världen.

  SNYGGT MED VITA LÅNGBYXOR SOM PÅ DET FOTOT DU VISAR I BLOGGEN KEVIN
  Se ve muy elegante y chic, Muy adecuado para Marbella y Puerto Banus. Tambien bermudas de color blanco muy elegante estando en un lugar de Playa y por general durante el verano.
  Con una camisa o t-shirt. Con on sweater o con un blazer segun el tiempo y segun la occasion.
  Se puede variar indefinitavemente, para hacer lo mas elegante y chic o mas casual.

  Jag är hälsokostare. Mår förträffligt. Hälsan på topp, aldrig sjuk. Slutade äta köttprodukter helt och hållet för ett antal år sedan. Undviker mjölk och andra mjölkprodukter (mina leder ”vill inte ha det”). Äter ost någon gång ibland. Och grädde någon enstaka gång. Undviker vitt bröd. Försöker undvika produkter med vitt mjöl , vit pasta, vitt ris så mycket som möjligt. Äter ägg bara när jag bor på hotell. Tror inte att vetemjöl är bra i kosten för leder etc. Jag äter fisk och skaldjur då och då.
  Tonfisk eller lax ett par ggr i veckan.
  Tror dessutom stenhårt på syra/bas balansen. Att översyrning i kroppen pga för mycket syrabildande kost hos en del kan leda till olika former av hälsoproblem, inflammationer och en massa annat.
  Havregrynsgröt, ägg, kött – hög syrabildande faktor.

  Har en pappa som har hjärtsvikt sedan 5 år. Han har hög ålder. Älskar att resa och han och mamma har varit på Cuba 6 ggr, gjort flera besök i andra delar av Karibien, Spanien och Grekland massor av gånger. Tyvärr följer dom inte mina hälsoråd utan dom tror på en ”allsidig kost”. Det gjorde man när dom växte upp….om han hade följt artikeln i dagens Expressen online, kanske han hade sluppit få hjärtsvikt….

  SE HÄR:

  LÄS HELA ARTIKELN I EXPRESSEN ONLINE 12 JUNI TORSDAG

  BACON OCH KORV ÖKAR RISKEN FÖR HJÄRTSVIKT

  Processat kött kopplas till högre risk för hjärtsvikt, rapporterar Alphagalileo.org.

  – För att minska risken för hjärtsvikt och andra hjärt- och kärsjukdomar föreslår vi att man undviker processat kött i sin diet, och även minskar intaget av obearbetat kött säger läkaren Joanna Kaluza.

  Läs vidare i Expressen online eller googla på expressen bacon och korv och se om ni får fram den ifall den är borttagen från nättidningen.

  Mandy 2014-06-12 21:57:26
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!