Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Vi har det bra!

Solen skiner, inte ett moln på himlen och sanden är ruggit varm. Tyvärr är inte havet lika varm, den är kall som fan. Typ lika kallt som touhg Viking doppet, verkligen inte något för mig.

Många tycker att det är skönt och avsvalkande men jag tycker helt ärligt att det är ett helvete, man kan ju inte ens njuta. Varmt ska det va, gärna lika varmt som i luften!

Vi hoppas iaf att ni har det lika bra vart ni än befinner er! <3

image

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • HejKevin! Jagharlängeföljtdinresagenom tidensentopmodelochnumeranär dutränarockså.Undrarlitehurdu gjordenärduslutademedattäta onyttigt,förharsjälvförsöktväldigt längemenharinteriktigtklaratdet ännu,skullevarittoppenmedettråd. HaenbradagiMarbella!

  Anna 2014-06-14 09:25:53 http://man.se/kevin
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna ! Vad roligt att du följer det jag skriver =) Det skulle vara bra att veta vad du anser vara onyttigt och sen också hur länge du försökt hålla dig borta från onyttig mat. Mitt förslag till dig utan att veta ingående svaret på dessa frågor är att du skapar tydliga delmål som tar dig närmare din dröm/vision. Sen skulle jag föreslå att du sätter upp en dag i veckan där du med gott samvete äter det du längtat efter under resterande 6 dagar på veckan. Tro mig det är behövligt och nyttigt för din långsiktiga satsning mot ditt mål. Var tydlig/konkret, ärlig och rättvis mot dig själv och skriv ner vad du är beredd att offra/prioritera för att nå ditt du vill och hur du planera att göra det.
   Kram !!

   Kevin Triguero Montero 2014-06-14 17:11:40
   Svara
 • Skulle kunna gissa på att din ”trötthet” har med värmen att göra och att du därför svettas ut salter ur kroppen, speciellt som du tränar en del i värmen. Läste att du skulle köpa salt. Bra. Jag tar ofta lite salt i vattnet när jag är i varma klimat. Tycker det brukar hjälpa bra. Sedan behöver jag då och då , även i Sverige ta extra järnmedicin. Jag är vegetarian delvis, äter inga köttprodukter. Floradix Blutsaft tycker jag är suverän. Denna flytande järnmedicin kommer från Tyskland och har funnits på marknaden i massor av år. Finns i mataffärer i Sverige. Har för mig att jag även har sett den i andra länder. Flaskan är förpackad i en rödvit kartong, har för mig det även är lite blommönster på kartongen. En kollega som var hängig i över en vecka efter en magsjuka, blev pigg nästan direkt när hon köpte Floradix. Med det återvände krafterna.
  Alltså, no. 1 – salt.
  No. 2 att testa – Floradix.
  Mina personliga råd alltså.
  Utöver det, bra med något på huvudet när man är i solen mycket. Kanske inte funkar för dem som är på vårdresan, kanske de måste sola även huvudet, men för dig Kevin. Håll hatten på. För mycket sol på huvudet kan göra att man blir Dizzy. Om havsvattnet är svalt kan du ju fylla en tomflaska med havsvatten och hälla lite på huvudet då och då om du inte vill doppa ner huvudet i havet. Själv vill jag alltid ha ljuuuummet vatten när jag badar i havet. Fixar inte att doppa mig om det är ”friskt”.

  Mandy 2014-06-13 23:37:28
  Svara
  • Svar på Mandys kommentar.

   Tack för tipset !! =) Det känns mycket bättre redan idag, måste nog ha berott på vätskebrist. kram !!

   Kevin Triguero Montero 2014-06-14 17:13:31
   Svara
 • Hej Kevin!
  Jag har länge följt din resa genom tiden sen top model och numera när du tränar också . Undrar lite hur du gjorde när du slutade med att äta onyttigt,för har själv försökt väldigt länge men har inte riktigt klarat det ännu ,skulle varit toppen med ett råd.
  Ha en bra dag i Marbella!

  Anna 2014-06-13 18:30:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!