Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Målmedveten

Ett utav mina favorit citat är ”a goal without a plan is just a wish”.

Jag tycker den passar väldigt bra i många aspekter utav livet. Vare sig det är träning, jobb, skola eller i det större perspektivet så kan det ibland kännas ganska vilset utan ett tydligt mål/ en dröm/ en vision. Oftast ligger en dröm väldigt långt bort och blir därmed också svår att förverkliga på kort tid. En dröm går inte att ta på och den känns oftast overklig och onåbar men det är just det som är en dröm. Ett stort pris långt bort i horisonten som bara är din och ingen annans.

Att ha en plan för hur man sak komma närmare sin dröm behöver inte heller vara svart på vit. Det händer saker i vår omgivning vilket vi inte kan påverka, våra förutsättningar förändras, vår tankesätt förändras, vår dröm kan även den förändras. En plan är inte alltid en rak linje som tar oss mellan punkt A och B. En plan är för mig ett commitment till en resa som jag själv fattat, ett beslut om att genomföra min resa. Ett beslut som jag och ingen annan kan ta ansvar för.

Resan är oftast lik en bergochdalbana med loopar och snäva svängar som tar oss närmare vårt mål. En bergochdalbana full av framgång, motgång, glädje, skratt och tårar men som alltid fortsätter i sin riktning framåt. Saker och ting förändras, vi förändras och i takt med det måste vi förändra planen men allra viktigaste är att vår commitment till att nå vår dröm består.

Dagens morgonpass med gänget:

Uppvärmning
Löpning + höga knän + Squats X + hands to toe + utfall + sidorotation

Cirkel – 3 varv
Benböj med högt knä mot armbåge 20st
Planka med saxhopp 25st
Burpees 10
Båten (mage) 12st
Rygglyft i utfallsläge 15st
2 Löpintervaller i backe

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!