Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Frågestund!

Tänkte att ni skulle få ställa lite frågor till mig. Något du vill veta eller undrar över?Kommentera gärna på detta inlägg så ska jag försöka svara så snart jag kan. <3

10486496_10152913098653356_1316797604415304214_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Vill du ha barn i framtiden? När? Hur många?
  Hur många dagar i veckan och hur mycket bör man träna om man är tjej på 15 år?
  Vad är bäst att äta till frukost?

  Alma 2014-06-24 19:29:58
  Svara
  • Svar på Almas kommentar.

   Hej Alma !

   Roliga frågor men svåra att svara på. Jag skulle vilja ha tre barn, tror jag, och detta får bli när det blir helt enkelt. Trodde för att man skulle planera en massa men nu känns snarare tvärtom.

   Oavsett ålder så bör man träna så många gånger det passar just dig. Om du vill träna varje dag så gör du det, om du känner att 2 gången/veckan är tillräckligt för dig så gör du så. Kom ihåg att allt handlar om dig och dina mål. Har du satt ribban högt, ja då kommer det krävas att du kämpar hårdare och tvärtom. Det finns inget dåligt med att träna mycket däremot om du gör det så kan det vara bra om du tar hjälp utav någon som ser över din träning för man kan faktiskt träna för hårt och i längden skada sig. Så smart träning är alltid bra träning.

   Till frukost är det bäst att äta mat. Långsamma kolhydrater, protein och fett. =)

   Kram!!

   Kevin Triguero Montero 2014-06-26 16:37:59
   Svara
 • Vilket gym och vart är det du tränar på? 🙂

  cassandra 2014-06-24 18:57:25
  Svara
  • Svar på cassandras kommentar.

   Hej Cassandra ! Jag tränar på ett privatägt gym i Vasastan. Någon särskild anledning för intresset? =) Kram !

   Kevin Triguero Montero 2014-06-26 16:31:42
   Svara
 • Hej! Först vill jag bara säga att du är väldigt snygg.
  1. Vad brukar du äta till frukost?
  2. Om jag vill få mer muskler i ryggen, vad ska jag då göra för övningar?
  3. jag tycker att du och Ellinor är helt underbara tillsammans. kan du skriva mer om eran relation?
  4. hur snygg är Ellinor från en skala 1-100?
  5. Kan du beskriva dig själv med 3 ord?
  6. hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år? är du fortfarande PT? kommer du bo i Sverige?
  7. berätta något vi inte vet om dig.
  Förlåt om det kanske blev lite många frågor. Hoppas att du får en bra dag.
  PS, jag ÄLSKAR din blogg 🙂

  Emma-karin 2014-06-24 09:42:44 http://-
  Svara
  • Svar på Emma-karins kommentar.

   Hej Emma! Gulligt av dig, tack ! =)

   1. Jag äter alltid en riktig måltid till frukost, dvs. grönsaker, kött/kyckling/fisk och fett (nötter/avokado).
   2. Om du bara vill fokusera på att bygga muskler och genomgått visa grundstadier i din träning bör du nog fokusera på styrketräning och primärt mycket basövningar.
   3. Tack =) Hon är en riktigt fin tjej, mycket glädje. Men jag kan väl berätta att man kan få nog av hennes energi också speciellt om den bara är riktad mot en och samma person. Har vi varit borta ifrån varann så saknar jag henne från första sekund men efter 5 minuter tillsammans så kan det ibland kännas som att det räcker. hahaha =D
   4. Hon är oändligt vacker i mina ögon.
   5. Ödmjuk, framåt, trygg.
   6. Det är svårt att säga iom att livet inte alltid blir som man önskat eller tänkt. För fem år sedan hade jag en massa planer om hur mitt liv skulle se ut idag men helt ärligt är jag på en helt annan plats än där jag hade föreställt mig och det är jag otroligt nöjd och glad för.
   7. Som ensambarn önskar jag ibland att jag hade syskon att dela min vardag med. =)

   Tack !!! <3

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 10:18:10
   Svara
 • Vad ser du för framtid för dig och Ellinor? Var står ni om typ 5 år? Älskar diin bloggg och du skulle ha vunnit top model 😉

  Isabell 2014-06-23 22:48:48
  Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Hej Isabell! Stort tack jag hade tagit sikte på vinsten men det blev inte så denna gång :).

   Jag ser bara framåt med Ellinor, hon är den tjej som jag behöver vid min sida, en riktig glädjespridare. Jag var i ett sådant stadie i mitt liv där jag kände att jag inte ville ha flickvän innan vi möttes men man kan inte rå över sina känslor och hon svepte undan fötterna på mig, så ja där är vi idag.

   Om fem år hoppas jag att vi båda lyckats med våra karriärer och att vi är glada med varandra och att vår vardag går ihop på ett bra sätt. Vår relation har säkerligen utvecklats då och vi får se vad det innebär 🙂

   Kram ❤️

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 10:01:06
   Svara
 • Vilken träning är bra om man vill ha smalare lår?
  Har du några syskon i så fall hur många?
  Älskar du Ellinor?
  Vad är det första du gör när du vaknar?

  Mia 2014-06-23 22:45:32
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia-Lisa!

   Jag skulle rekommendera dig att främst fokusera på en bättre kost och vad gäller träning så intervall- och cirkelträning. Våga testa dig fram bland fria vikter och kroppsstyrka om du inte redan gör det.
   Nej, jag har inga syskon, tyvärr blev det aldrig så.
   Hahaha JAG TYCKER OM HENNE EEEEEXTREMT MYCKET.
   Roligaste frågan på länge. Jag ger Ellinor en stor puss och sen går jag och äter. =D =D

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 10:23:21
   Svara
 • Vad för träning är bra om man vill få smalare lår?

  Lisa 2014-06-23 22:42:51
  Svara
 • JÄTTESNYGG STYLING MED DE VITA SHORTSEN OCH SKJORTAN TILL.
  LOOKS LIKE INTERNATIONAL FASHION FITTING IN WORLD WIDE AND ALSO
  MUY ADECUADO PARA MARBELLA Y PUERTO BANUS

  TAL VEZ YA TIENES UNA MANSION Y UN YATE EN MARBELLA???

  FRÅGOR:
  – Lista ca 5 drömjobb du skulle vilja uppnå/få göra. I ditt fall kanske det borde listas både några drömjobb inom träning/föreläsare/häls/motion samt ca 5 drömjobb inom modell/reklambranschen

  – Skulle du kunna tänka dig att framöver ha ”a Place in the Sun”, dvs en bostad i utlandet för weekends, holidays etc. Var i så fall?
  – Bo i ditt utlandshem permanent, ha det som bas och pendla till jobben runtom i världen – eller ha Sverige som bas samt ett utlandsboende för relax, sol etc.?

  – Var/hur skulle du vilja se dig själv om 5 år?

  – 5 drömmar du skulle vilja uppfylla?

  Tack/Gracias

  Mandy 2014-06-23 19:42:44
  Svara
  • Svar på Mandys kommentar.

   Hahah Tack! Nej inget mansion eller båt ännu. =P

   Jag skulle väldigt gärna pryda omslaget för Men’s Health. Jag skulle gärna vara front för en parfymkampanj typ CK, Armani, Hugo Boss, Ralph Lauren, etc. Skulle också väldigt gärna göra en stor underklädeskampanj för någon utav de nämnda. Jag skulle väldigt gärna göra en sportig reklamfilm för Nike, Adidas, Puma.

   Inom min roll som PT har jag olika mål/drömmar. Det ena är att jag vill jobba med ungdomar i ett tidigt skede som inte har tillräckligt med kunskap om kost och träning och genom kunskap ge dem möjligheten till ett bättre liv. Det är tydligt hur befolkningen världen över allt mer lider av sjukdomar och många utav dessa beror just på bristfällig kunskap inom området. Så om jag kan hjälpa unga till att inse detta mycket tidigare så har jag gjort min dröm verklig.

   Det andra är att jag vill på samma sätt träna och utveckla ungdomar som satsar på sin idrott till 110% och hjälpa dem att uppnå sin dröm. Jag skulle vilja ta ett helhetsperspektiv på detta och inte enbart jobba med kost och träning utan primärt med mental träning. Jag fascineras av vårt tankesätt och hur mycket vår inställning till saker och ting påverkar utkomsten. Om vi kan lära oss att kontrollera denna kan vi med allra största säkerhet uppnå/överkomma vad som helst.

   Jag skulle väldigt gärna ha ett hus i värmen som man kan resa till med jämna mellanrum. Med hjärtat skulle jag välja någon utav de grekiska öarna. Det är varmt, vackert, god mat, skönt tempo och lätt tillgängligt. Stockholm eller någon annan storstad kommer alltid förbli basen för mig med undanflykt till sol och värme.

   Om fem år har jag förhoppningsvis lyckats bocka av ett par utav dessa mål/drömmar 😉

   Kram <3

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 11:51:46
   Svara
 • Hur länge till är du i Marbella? Vilket hotell bor du på?

  Sarah 2014-06-23 19:16:13
  Svara
  • Svar på Sarahs kommentar.

   Hej Sarah !

   Jag är kvar fram tills på söndag och bor på ett ställe som heter Centro Forestal Sueco och ligger 10 min strandpromenad ifrån Puerto Banus. =)

   Kram

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 11:53:01
   Svara
 • Har du nånsin fått nån skada? o vad i sånt fall?

  Sarappen 2014-06-23 18:50:37
  Svara
  • Svar på Sarappens kommentar.

   Hej Sara!

   Jag har hållit mig fri från stora skador under min uppväxt, har som värst brutit handleden. Jag har liksom många andra stukat fötterna många gånger men värre än så blir det inte.

   Jag är ganska säker att jag har simningen att tacka detta för. Det är en väldigt skonsam sport för kroppen generellt sätt men visst uppkommer det skador även här. Dessutom har jag sedan jag började med styrketräning alltid varit väldigt försiktig med teknik och belastning och det har nog gjort att jag inte skadat mig.

   Kram !!

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 11:58:07
   Svara
 • Hej! Vad tycker du om kokosmjöl? Jag har alltid velat testa men vet inte riktigt om det är nyttigt osv

  Linda 2014-06-23 11:36:17
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda !

   Det beror på i vilket syfte du vill använda det. Jag tycker inte du ska vara rädd för att använda kokosmjölk i måttliga mängder, ex i matlagning. Däremot kan det enkelt bli ett överskott på energi och vi brukar det för mycket.

   kram !!

   Kevin Triguero Montero 2014-06-24 15:45:43
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!