Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Drömmer om att hjälpa unga

Hade ett inlägg igår där ni fick ställa frågor om vad som helst och som skrev tidigare idag så tycker jag att det är väldigt givande då ni tar fram saker hos mig som jag kanske i första hand inte pratar om.

Jag fick frågan om mina drömmar inom min roll som PT och det är just det jag vill prata mer om.
I min roll som PT har jag två mål/drömmar.

Det ena är att jag vill jobba med ungdomar vilka i ett tidigt skede av sina ungdomsår inte har tillräckligt med kunskap kring kost och träning. Det kan finnas många anledningar till detta men främst beror det på att man i hemmet inte uppmuntrat till idrott/hälsa. På ett roligt sätt vill jag dela med mig utav min kunskap och ge dem möjligheten till ett mer hälsosamt och självsäkert liv.

Det är tydligt hur befolkningen världen över allt mer lider av sjukdomar och många utav dessa beror just på bristfällig kunskap inom området. Så om jag kan hjälpa unga att inse detta mycket tidigare så har jag gjort min dröm verklig.

Det andra är att jag vill på samma sätt träna och utveckla ungdomar som satsar på sin idrott till 110% och hjälpa dem att uppnå sin dröm. Jag skulle vilja ta ett helhetsperspektiv på detta och inte enbart jobba med kost och träning utan primärt med mental träning. Jag fascineras mycket utav hur våra tankar och hur inställningen till saker och ting påverkar utkomsten. Om vi kan lära oss i ett tidigt skede i karriären då våra tankar är som mest spridda att kontrollera och rikta dessa åt samma håll så kan vi med allra största säkerhet uppnå/överkomma vad som helst. För detta krävs tydlig och målmedvetet arbete och också känsla för att enkelt kunna motivera och engagera andra.

image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Kevin, har nu aktiverat Disqus kommentarer till dig. Hälsningar Linus, IT-Chef Lejon Media.

    mooreofsweden 2014-06-24 20:34:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!