Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

It was all a dream

Det blev just klart med min första modellagentur utomlands och det känns helt fantastiskt! Hela tiden små steg framåt som öppnar upp för nya möjligheter.

För några år sedan var allt detta bara en dröm som jag slet och jobbade hårt för. Min dröm kändes väldigt långt bort men ändå så nära. Jag visste att förutsättningarna hela tiden fanns där och att jag behövde lägga ner tiden och det hårda arbetet. Precis så är det när kommer till alla aspekter i livet. Ingenting kommer gratis till en och det är ett faktum. Personer som ni idag ser är framgångsrika inom sitt område har antingen lagt ner jobbet själva eller så har någon annan gjort det före för dem. FAKTA!

Visst kan jag ibland önska att allting var upplagt för mig, att det bara skulle vara att traska in och känna doften av framgång men så är det inte och då får jag göra det själv. Jag har gått vilse många gånger i jakten på min dröm, vandrat ut bland områden där jag inte känt mig hemma men samtidigt har det gett mig fantastiska erfarenheter och kunskap som jag just kunnat tillämpa i jakten på min dröm.

Det här är bara början och jag har långt kvar att gå, min dröm känns fortfarande väldigt långt bort men ändå så nära. Jag ser mitt vision långt bort i horisonten och jag uppskattar att jag ser den. Jag kommer fortsätta kämpa för att nå fram och just denna tilltro kommer leda mig dit.

Kom ihåg att allt börjar med en dröm/vision och att det är er tilltro och commitment som kommer leda er dit.

Varma hälsningar från Marbella!
10492291_10152920804753356_2840756566877596050_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand