Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

It was all a dream

Det blev just klart med min första modellagentur utomlands och det känns helt fantastiskt! Hela tiden små steg framåt som öppnar upp för nya möjligheter.

För några år sedan var allt detta bara en dröm som jag slet och jobbade hårt för. Min dröm kändes väldigt långt bort men ändå så nära. Jag visste att förutsättningarna hela tiden fanns där och att jag behövde lägga ner tiden och det hårda arbetet. Precis så är det när kommer till alla aspekter i livet. Ingenting kommer gratis till en och det är ett faktum. Personer som ni idag ser är framgångsrika inom sitt område har antingen lagt ner jobbet själva eller så har någon annan gjort det före för dem. FAKTA!

Visst kan jag ibland önska att allting var upplagt för mig, att det bara skulle vara att traska in och känna doften av framgång men så är det inte och då får jag göra det själv. Jag har gått vilse många gånger i jakten på min dröm, vandrat ut bland områden där jag inte känt mig hemma men samtidigt har det gett mig fantastiska erfarenheter och kunskap som jag just kunnat tillämpa i jakten på min dröm.

Det här är bara början och jag har långt kvar att gå, min dröm känns fortfarande väldigt långt bort men ändå så nära. Jag ser mitt vision långt bort i horisonten och jag uppskattar att jag ser den. Jag kommer fortsätta kämpa för att nå fram och just denna tilltro kommer leda mig dit.

Kom ihåg att allt börjar med en dröm/vision och att det är er tilltro och commitment som kommer leda er dit.

Varma hälsningar från Marbella!
10492291_10152920804753356_2840756566877596050_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!