Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Min dom

Nu har jag snart varit fyra veckor i Spanien och tre utav dessa veckor har har spenderat med det underbara gänget från PSO UNG. Tänkte lite kort sammanfatta min upplevelse ifrån denna resa.

Det var med stor spänning som jag tog mig an detta projekt. Att jag kan träning och att jag känner mig komfortabel med att förmedla min kunskap till andra människor var inget nytt, däremot var det första gången jag skulle göra det inför en så stor grupp. Min största utmaning var nog hitta en träningsmetod som passade alla oavsett vilka förutsättningar man hade och som samtidigt var rolig och utvecklande för alla. I samband med detta är det alltid mitt övergripande mål att mina kunder ska lära sig vad träning egentligen handlar om. Man ska förstå vikten av en hälsosam livsstil och vad det egentligen innebär att bestämma sig för att göra en livsavgörande förändring, allt detta börjar i vår hjärna.

Jag har lagt upp träningen på sådant sätt att alla kunnat anpassa passet till sin egna nivå och har det varit någon övning som man inte kunnat genomföra så har det hela varit tydligt att det är viljan som räknas. Dvs kan man inte göra en övning som resten av gruppen gör just för stunden då tar man initiativet och fullföljer med en annan övning tills dess att gruppen är klar. Just detta tycker jag har varit exceptionellt bra bland denna grupp individer. Starka personer som begränsningar men som ändå väldigt beslutsamt tagit sig igenom vart enda pass. Stort credd till er, ni visar på riktig vilja!

Som jag också anande är gruppen inte alltid enad och drar åt samma håll. Vissa har varit väldigt framåt vad gäller träning, andra har fullföljt passen trots att det fortfarande känns både fysiskt & mentalt motstridigt och en del har inte fullföljt träningen alls. Jag vill att alla ska förstå fördelarna med en hälsosam livsstil, det gäller både kost och träning, för jag vet hur mycket det har gjort för mig och för andra runt omkring mig och då känns det tråkigt när alla inte är öppna/redo för att ta emot denna kunskap. Samtidigt inser jag att alla inte kan ta in det jag försöker förmedla i detta nu och det finns säkert många olika anledningar till det och samtidigt hoppas jag att någon gång framöver så förändras er vilja att ta emot denna kunskap.

Jag har fått mycket uppskattning från gänget under hela resan och det värmer otroligt mycket. Ni ska veta att många utav dem som är med på resan gjort riktigt stora framsteg i sin träning och synsätt på en mer hälsosam livsstil. Vissa personer har minskat hela 5-6 kilo i vikt under resans gång, vilket är helt fantastiskt. Det viktigaste jag vill lyfta fram är ändå medvetenheten gällande kost och träning. Dem är väl medvetna om vad dem äter och hur det påverkar deras kropp, dem vet också hur dem ska träna och varför just träningsformen är nyttig för deras utveckling.

Med det sagt vill jag tacka er alla som varit med för tre jätte fina veckor!!

10488934_10152913045058356_1145131901_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack själv bästa Kevin! Kram

    Agnes Holmberg 2014-06-28 00:02:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!