Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Grym träningsanläggning

Satt och kollade igenom min instagram igår när jag helt plötsligt lägger märke till en grym träningsanläggning. Det var en bekant ifrån Stockholm, en riktig träningstjej, som hade postat en cool bild. Jag vart sjukt nyfiken så jag kikade in hemsidan och med detsamma visste jag att jag var tvungen att åka dit innan min avresa hem. Så jag ringde upp henne, hyrde moppe och klocka 08 ska vi ses för att gemensamt åka till anläggningen. Kika in klippet så får ni se själva =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!