Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Naturen som redskap

Jag önskar vi hade större möjlighet till utomhusaktiviteter i Sverige, iaf sådana som inte kräver allt för mycket kläder. Ja jag vet att det ligger hos en själv att vara kreativ och ha viljan att ta sig ut trots väderlek men det finns en stor sanning i att vädret spelar en stor roll. Sol, värme, strand och tillgång till två, tre redskap och ett roligt och givande pass är ett faktum.

I lördags mötte jag upp Pischa i Puerto Banus och tillsammans begav vi oss till en strand en halvtimme bort där en brittisk kille håller i ett par pass varje vecka. Han har ett grymt utegym i närheten (postade här om dagen, se HÄR) men idag befann vi oss på stranden.

Det vi gjorde var väldigt enkelt men ändå jobbigt. Allt detta gjorde vi 2 varv.
Simmade ca 400 meter (inte jag då det var för kallt, jag paddlade på surfbrädan istället)
Paddlade kajak ca 700 meter
paddlade ståendes på surfbrädan ca 400 meter
paddlade liggandes på surfbrädan ca 400 meter
2 o 2 i trampbåten ca 700 meter

Enkelt, roligt och extremt jobbigt. Vi höll nog på i en o en halv timme tills vi var färdiga med hela passet. Efter passet kändes det tydligt hur axlar och rygg hade fått jobba lite extra. Jag kan varmt rekommendera er som ska ner till Marbella/Puerto Banus att kika förbi.

IMG_99151 IMG_9909 IMG_9910

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!