KEVIN TRIGUERO

crossfit??

Från dålig hets till bättre hets. Ja, från gårkvällens drinkhets genom att blanda drinkar till partysugna människor till dagens crossfithets och genomföra ett välplanerat och jobbigt träningspass.

Jag har alltid haft stor respekt för grund iden bakom crossfit men aldrig tyckt om hetsen som förespråkas. Det är en krävande träningsform, både fysiskt och mentalt och som dessutom kräver en teknisk grund för att genomföra korrekt. Tyvärr får man allt för ofta höra om incidenter där man inte tagit hänsyn och haft respekt för övningarna.

Men det är långt ifrån alla ställen där detta händer och utan att veta allt för mycket så tycker jag att det dumt att generalisera. Precis som det finns mindre eller mer kompententa PT’s där ute så finns det mer eller mindre kompetenta personer som leder crossfitpass.

Idag testade jag i vilket fall på ett pass hos Crossfit Södermaln. Det var sjukt krävande både för kropp och psyke men det var också väldigt tillfredställande och roligt. Ni vet känslan när man blir mer och mer fokuserad och hjärnan börjar spela spel med ens tankar och i slutet minns man inte riktigt vad som hänt, japp i det stadiet hamnar man.

Passet var väl genomtänkt och superbra med noggrann uppvärmning och rörlighetsövningar. Jag tror att alla vi som var där kan med gott samvete njuta av denna härliga lördag.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Är du och Ellinor fortfarande ihopa?

    Anna 2014-07-12 18:26:00
    Svara
  • Är du och Ellinor fortfarande ihopa ??

    Anna 2014-07-12 18:03:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!