KEVIN TRIGUERO

Fys på Odenplan fightgym

I förmiddags befann jag mig på en källarlokal i Odenplan. Nere i lokalen möttes jag av en välplanerad och träningsutrustat rum med träningsinspirerade människor. Känslan var på topp och jag var nyfiken vad på vad som väntade.

Det som väntade var allt annat än ett enkelt träningspass. Fysen byggde på en serie stationer där vi nyttjade kroppen, fria vikter och fighting som redskap för utmaning. Korta och intensiva intervaller med kort vila emellan övningarna var det som gällde. Totalt sätt körde vi två varv, varav det första varvet med lite längre intervaller och det andra med kortare intervallstid men då med aktiv vila, dvs hela tiden i rörelse.

Efter passet rann svetten ordentligt och det hade utan tvekan varit väldigt krävande. Grabbarna som ledde passet var grymma, puschade alla som var med på ett riktigt bra sätt och fanns med för att korrigera i övningarna. Sånt uppskattar jag nå enormt som PT då jag allt för ofta ser folk tappa teknik i träningshetsen.

Jag kan kan varmt rekommendera er som vill genomföra ett fysiskt krävande pass att gå dit och testa. Det är skön gruppkänsla under passet och folk stöttade varann.

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!