KEVIN TRIGUERO

Harry Styles, nästa?

Det har skrivits en hel del idag om Ellinor och hennes bemötande med Harry Styles och givetvis ska ni få veta vad jag tänker om allt detta. Ni ska veta att det är många killar som drömmer om att vara i mina skor och ha en sådan vacker kvinna vid sin sida. Ständigt är det killar som uppmärksammar Ellinor för hennes yttre och inre, hon kan charma vem som helst.. hon lyckades charma mig. =) Med det sagt är jag väldigt trygg med vår relationen och hennes känslor gentemot mig, det krävs betydligt mer än en fin röst, stor kändisskap och pengar för att skrämma mig.

Jag ser människor för dennes utvecklingsmöjligheter, hjärtat och passion. Hon besitter allt jag önskar av en kvinna och hon är min framtid. Jag tar det som en stor komplimang att andra uppmärksammar henne för allt hon besitter.

Skärmavbild 2014-08-01 kl. 20.23.14

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!