KEVIN TRIGUERO

Ha kul men glöm inte vad du vill

Ingenting håller mig ifrån träning, det ska ni veta. Det finns alltid en liten lucka om dagen som man kan nyttja för att köra igenom ett pass.

Ni har säkert hört många gånger att man INTE ska träna i samband med att man druckit / sovit sämre och det finns en viss sanning i det. Utvecklingsmässigt kommer ni inte uppnå något vettigt med er träning men ur ett underhållnkngssyfte samt för att må bättre så finns det klara fördelar med att träna ändå.

Något ni bör tänka på är att ni inte har samma kraft som ni vanligtvis besitter och detsamma gäller för uthålligheten. Så försök anpassa er träningspass så att de blir mer lättsam men ändå lite krävande. Kom ihåg syftet med er träning och att det alltid är bättre att göra något än att inte göra det. Vinnare är dem som har kontinuitet i det dem älskar.

Jag måste också berätta om denna fantastiska rätt som vi åt igår. Förmodligen kommer vissa av reagera på det visuella men jag lovar er det är det godaste jag något ätit och jag får medhåll från hela sällskapet. Alla var helt tagna utav den fantastiska smaken.

Rätten är lax sashimi med en sås grundad på bläcket från bläckfisken (octupos). Det är väldigt mörkt och tjockt som olja men smaken är obeskrivlig. Sött men inte för sött utan en sån smak som sätter sig perfekt i ens smaklökar, obeskrivligt helt enkelt.

kärlek!!

image image image image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!