Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Mot bättre form

Nu är semestern över och trots att jag sköt min träning och kost någorlunda bra så ska det bli skönt att ta sikte mot nya mål. Mitt mål för hösten är för mig väldigt tydligt, jag vill fortsätta skulptera min kropp mot en mer atletisk fysik.

Jag växte upp med byggartidningar och det var väldigt länge som jag hämtade inspiration ifrån professionella kroppsbyggare. Mitt syfte var aldrig att bli så stor men jag såg det vackra i linjerna, symmetrin och hårdheten i musklerna. Till stor del tack vare det har jag med tiden kunnat forma min fysik åt det hållet.

Idag hämtar jag inspiration ifrån mitt huvud. Jag har en klar bild utav hur jag vill att min fysik ska se ut och jag kommer kämpa hårt för att nå dit. Helt ärligt så undrar jag ibland om jag någonsin kommer känna mig helt nöjd men samtidigt är det just det som är charmen, att det alltid finns något att förbättra.

Mitt tips till dig inför hösten är att ha en väldigt klar bild över hur din fysik ska utvecklas och därifrån är det bara att börja skulptera.

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 22.21.03 10617379_10153063324718356_742712137_n

God natt ifrån mig o Rocco ! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!