Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ren glädje =D

Bästa känslan man kan få är när man tydligt känner av hur man påverkat andra positivt i deras tillvaro och om det är något jag verkligen älskar med mitt arbete så är det just detta.

Både igår och idag har jag kunnat smygstarta hösten med kunder. Dem som jag ännu hunnit träffa har överraskat mig något enorm genom att vara i topptrim trots sommaruppehållet. Det tycker jag visar tydligt hur det för många enbart handlar om en kickstart i träningen, lite motivation och struktur för att kunna jobba mot sitt mål. Att jag kan vara med och hjälpa andra att komma igång eller återuppta en hälsosam livsstil betyder mer än allt annat.

Kom ihåg att träning är enkelt och på alltid dina egna villkor.

10566341_10153001726218356_2087049851_n

Efter träning med grabbarna från Royal Fitness.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!