Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Speedos or no Speedos?

Hahah innan jag drog iväg och reste i slutet på augusti så berättade jag för Ellinor att jag hade köpt ett par nya Speedos som jag skulle ha på mig under semestern. Hennes reaktion var ju inte den bästa, hon sa t.o.m att vad jag än gjorde så fick jag inte posta en bild på instagram med mig i Speedos för då skulle hon dö (och det var inte av lycka =D). Givetvis måste jag göra tvärtom enbart för att visa henne motsatsen.

Det finns många fördomar om män i Speedos och jag säger inte att alla är felaktiga. Däremot tycker jag att det finns en alldeles för stor negativ syn på dessa badbyxor. Man måste också vara realistisk och inse att alla inte passar i speedos och att alla därmed inte bör använda dem men för det behöver man inte generalisera och smutskasta detta snygga plagg.

Jag tycker iaf att fler borde äga ett par och med stolhet bära dem på stranden.

Skärmavbild 2014-08-23 kl. 14.29.42

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!