KEVIN TRIGUERO

Vill du prestera genom hela dagen?

Jag är en riktig morgon människa. Jag är en sådan som vaknar tidigt oavsett vilken tid jag gått o lagt mig och framför allt är jag tok-hungrig när jag vaknar. Egentligen är det inte så konstigt i.o.m att det gått förbannat många timmar sedan min senaste måltid kvällen innan och min kropp skriker efter näring. Kanske är det också så att jag har skapat mig den vanan och med tiden lärt min kropp att ta in näring på morgonen.

Jag vet att många utav er slarvar med frukosten av olika anledningar. Vissa för som inte har någon aptit, andra för att de ”inte hinner” och en grupp människor som bara skiter i vilket. Oavsett anledning så har ni något gemensamt och det är att ni inte ger er kropp och er hjärna de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra dag, dvs, hålla humöret på topp, hålla fokus, hålla en inre lugn, etc.

Därför tänkte jag nu dela med mig av min smoothie som jag startar varje morgon med. Den innehåller massor av antioxidanter som motverkar inflammationer i kroppen, bra fett och ett litet intag protein. Framförallt så är den väldigt enkel att göra, tar max 2 min, och den smakar sjukt gott.

125-250g blåbär/hallon
1/2 tumme ingefära
1 tesked kanel
1/2 tesked Muskot
1 matsked Linfrön
50g spenat
1 matsked Mighty Greens
1 skopa protein

Fyll bägaren med vatten och blanda med en mixer. Om ni vill så kan man hälla över i en shaker och så har ni en grymt frukost på vägen till skolan/jobbet.

10653994_10153075049093356_1953243048_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!