KEVIN TRIGUERO

Bestäm dig NU

Har du gett dig själv den bästa starten den här morgonen? Om inte, så tycker jag att du ska ta, så snart du kan, en tio minuter och få i dig en bra frukost. Tio minuter av utebliven arbetstid men det kommer du kommer du ta igen lika snabbt med ny o fräsch energi.

Ni förstår, det handlar om att göra det enkelt för sig själv genom att alltid, iaf försöka, ligga steget före. Om du nu står och har öppnat kylen och den är tom på det du behöver då har du inte förberett dig tillräckligt bra och då kan du inte skylla ditt resultat på någon annan dig själv.

Nu är de allra flesta tillbaks till vanliga rutiner. Det är nu vi måste ta ett beslut, ska jag göra det eller inte? Bestäm dig nu om du vill förändra dina vanor till det bättre. Bestäm dig att göra det på dina villkor. Bestäm dig NU.

10647746_10153081701053356_876402550_n

ps. Casall har fått in ny herrkollektion för hösten som är riktigt najs. Kan varmt rekommendera alla t-shirts och shorts, bästa jag haft på länge. Ni hittar allt HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!