Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Det är något unikt

Jag har aldrig varit med om något liknande. Två dagar in i förändringen, med så mycket kvar att göra och med bara en dag kvar så var jag helt ärligt lite småskraj inför om vi skulle lyckas uppfylla vår vision.

Nu sitter jag här jäkligt trott efter ännu en lång dag och känner mig både stolt och glad över hur dagen har utvecklats. Det finaste utav allt och det ni måste förstå är samhörigheten, viljan att hjälpa och den gemensamma utvecklingen som råder. Det är sinnes och det är underbart.

Vi är mitt under en stor förändring som kräver engagemang från många håll och vänner involverar sig, ställer upp, hjälper till med det man kan och även det man inte kan och tillsammans skapar vi magi.

Ni vet vilka ni är och jag är sjukt tacksam för allt. <3

image image image image image image image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!