Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Får det dig att fundera?

Idag tänkte jag dela med mig utav ett par klipp som jag tycker väcker tankar som går djupare än den ytliga vardagen vi lever i. Om du hittat inspiration i min blogg så hoppas jag att det tydligt framgått att träning handlar om så mycket än att bara se bra ut framför spegeln eller kameran. Träning är något som förenar oss, något som håller oss levande, något som håller oss friska och glada. Det är ett sätt att leva, en livsstil som enligt mig frångår vår materialistiska värld.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!