Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Missa inte oss !!

Hoppas att alla har nyttjat sin rättighet som svensk medborgare och röstat på det parti som man tycker ska företräda landet under de kommande 4 åren. Jag röstade i fredags trots att jag gärna vill vänta till valdagen för att göra det men det blir inte alltid som man önskat.

Idag har varit en rolig och händelserik dag. Jag kan tala om för er att jag är helt slut i kroppen och behöver ordentlig återhämtning men med det sagt har jag förmodligen ett nytt mål i sikte. Mer om det kommer inom kort =) =)

Till sist och där här går ut till alla smålänningar i närhet utav Kalmar. Ni missar väl inte Kalmar Fashion Week första vecka i Oktober?? Det satsat otroligt mycket på att det här ska bli en unik upplevelse och det kommer besökas av riktigt sköna personer så in och säkra din plats! Klicka HÄR

Skärmavbild 2014-09-14 kl. 19.29.19

 

Ellinor tycker föresten att hon är ”allmänt rolig” och ser sig själv som en ”klubbis”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!