Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Våga vila

Det är något i min axel som inte riktigt är som det ska. Sedan förra veckan har jag haft en konstig känsla i min axel när min arm pekar uppåt, alltså när jag hänger eller ska pressa något rakt upp så känner jag att det smärtar. Jätte konstigt. Det kan vara allt ifrån överbelastning till spänningar i andra delar utav kroppen. Som tur är har jag en vän som ska kika på detta på lördag och jag vet att han kommer kunna ordna det.

Fram tills dess så håller jag mig till löpintervaller, mage, och MMA ikväll.

10681964_10153133052213356_328525951_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!