Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Nyfiken??

Nya MAN tidningen kommer bli så jäkla bra. Det jobbas sjukt mycket för att den ska bli skitsnyggt och dessutom kommer det finnas riktigt bra redaktionell material. Jag vet att det finns många bra tidningar där ute men nya tidningen MAN kommer vara exceptionellt bra! 🙂

Ni får ta del utav lite behind the scene action ifrån dagens plåtning på VOLT. Suuuperbra herrbutik inne i PK huset. Dem har ett jätte brett sortiment och dessutom valt ut bra designers, helt klart en ny favorit på listan.

jag har också hunnit spela in ett träningspass tillsammans med superbloggerskan Nicole. Håll ögonen öppna för hennes nya dokumentär som sänds i vår. Den är full av inspiration för alla unga tjejer o killar där ute.

Ne nu ska jag slagga för imorn väntar en riktigt spännande dag. Fixa min axel och plåtning står på schemat.

Go natt <3

image image image image image image image

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!