Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Träning på riktigt??

I morgon har vi en spännande dag framför oss. Vi har arbetat hårt de senaste veckorna för att officiellt inviga stans mest utvecklande gym. Det är något unikt över atmosfären på gymet, man känner tydligt hur det finns en träninganda som skiljer dig från alla gym i närheten.

Vasastan kryllar av stora gymkedjor som förvisso erbjuder bra träningsutrusning men jag saknar en egen idenditet. På Pwer Club kan vi erbjuda alla medlemmar och PT kunder en plats där man kan känna sig välkommen oavsett bakgrund, erfarenhet och mål. Det är en plats där vi kan prata om allt, en plats där man inte behöver känna sig iakttagen på fel sätt, en plats där man kan fråga om hjälp, en plats för alla som vill träna på riktigt.

image

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!