KEVIN TRIGUERO

Geni eller Freak??

Många där ute har säkert förutfattade meningar om den här personen enbart pga utav hans utseende, hans intresse och hur han väljer att leva sitt liv. Det gäller inte bara honom men även andra i vårt samhälle som sätts i fack pga att de sticker ut ifrån det vi anser vara normalt.

Det är egentligen inget konstigt då vi lärs att växa upp i en inrutat samhälle där vi inte får vara olika och ingen får får sticka ut ifrån mängden utan att ses som konstig eller ett freak. Alla har vi våra styrkor och istället för att hämna dessa så borde vi uppmuntras att ta tillvara på dem och utvecklas utifrån dessa och bidra till vår omgivning genom det vi kan bäst.

Den här mannen heter Kai Greene och är en utav världens främsta bodybuilders. Den här mannen lever för sitt intresse och han inspirerar mig, inte för hans utseende utan för hans tankesätt.

image”My friends, You don’t have to be a big name to do big things. Shine doesn’t require recognition.. As the childhood boy in me I always found that … The stories of warriors shaped the world of kings”

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!