Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

En söndag på stan

image

Kev2 kaffeJag tycker att man ska försöka bryta av de nedtonade höstfärgerna svart och grått med lite färg. Man behöver egentligen inte göra det så himla komplicerat utan det räcker med exempelvis en stor färgglad halsduk eller genom detaljer på tröjan.

Dessutom är jag ett stort fan utav boots till höst & vinter. Jag tycker alla män borde äga minst ett par sjysta boots. Det är manligt, stiligt och sjukt bekvämt. Mina kommer från Fillipa K och är bland de bästa investeringar jag har gjort.

Min outfit hittar ni på Dressroom, Götgatan 76.

Foto: Michaela Andersson Stylist: Bobby Hadodo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!