Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Är du hungrig 24/7 ???

mat2 mat1Om du hittat till min blogg just nu så är det troligtvis för att du har samma jävla problem som jag i skrivande stund. Jag är sjukt hungrig och jag börjar bli riktigt less på den här känslan. Det finns helt enkelt inget stopp. Jag kan äta inte tills det inte finns nå mer och sen jävligt mycket mer. Som tur är så äter jag nyttig och näringsrik mat så det påverkar inte mig negativt rent fysiskt men jag hatar känslan av ständigt vara hungrig.

Ska man vara rädd för att äta? Nej, inte så länge det är rätt typ av mat men det är förstås frustrerande när man just ätit och känner sig mätt/belåten att efter fem minuter vara lika hungrig igen.

Detta är troligtvis en reaktion på att jag ökat min träningsdos både i volym och intensitet men jag pallar inte gå runt och vara hungrig 24/7 !! (skyller lite på vädret också, moder natur hjälper inte en i höstmörkret)

Foto: Michaela Andersson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!