Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Movember with a Touch

Skärmavbild 2014-10-29 kl. 10.54.03bro1Det finns ingen sjukdom som inte är hemsk. I mina ögon är ingen värre än den andra då dem alla påverkar oss fysiskt och mentalt på ett sådant sätt som ingen ska behöva uppleva. Så jag vill  med movember inte bara lyfta fram kampen mot prostatacancer utan kampen mot en friska värld.

För att nå en förändring måste vi se bortom sjukdomen och se orsakerna bakom. Oren kost och otillräckligt med fysiskt aktivitet och felprioriteringar är de stora orsakerna till att vi idag har fler sjuka personer runt omkring oss. Dags att vi vaknar upp och börjar prioritera om och prioriterar rätt. I slutändan handlar det bara om vilka vi har runt omkring oss och om vi fått leva friska och lyckliga med våra nära och kära.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!