Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

A fairytale


Mood2 Mood1 Mood-4 Mood-3 Mood-2

Mood3Mood-1Jag känner mig lyckligt lottad som hittat en sådan vacker tjej, både på in- och utsidan. Vi plåtade i söndags och det var faktiskt ett tag sedan vi gjorde något ihop. Det är alltid en utmaning när man ska plåta två personer då så mycket ska synkas men jag tycker vi skötte oss bra och känner mig väldigt nöjd med resultatet.

Kostymen kommer från Oscar Jacobsson, utan tvekan en utav mina favorit designers.

foto: Michaela Andersson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!