Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Blev matförgiftad ..

box1

Har varit i uppe i Sundsvall sen i söndags på hemligt uppdrag (om ni är kloka nog kan ni förmodligen räkna ut anledningen) och nu sitter jag på väg hem till Stockholm igen. Det är sjukt kallt i Sundsvall och jag har fått känna på årets första snö.

I förrigår åkte jag på en matförgiftning. Efter middagen kände jag mig katastrofalt dålig och därefter hade jag min värsta natt på länge. jag fick inte många timmars sömn och hela gårdagen låg jag helt utslagen på hotellet. Nu känner jag mig helt återställd och har kunnat genomföra dagen på ett bra sätt.

Det är ett par timmar kvar till ankomst och jag vill inget annat än att komma hem till min fina. Såg idag det hon hade skrivit om sina känslor till mig på sin blogg och det berörde mig så mycket. Jag önskar jag hade lika enkelt som henne att uttrycka mina känslor men jag försöker bli allt bättre.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!