Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Bootcamp imorn !

10668532_10153122144363356_1862813040_n

Haft en lång idag med bland annat ett bra möte med min modell agentur och också ett riktigt bra träningspass. Väldigt anpassat efter det som kommer äga rum lite senare i veckan. Innan dess ska jag dock köra hårt med ett gäng träningssugna tjejer, närmare bestämt 10 stycken. Tillsammans med Vitamin Well testar de på olika träningsformer och olika PT’s runt om i stan. Jag ser fram emot morgondagen.. jag brukar säga att så fort man tar klivet in på gymet så är jag som bestämmer.  ;P

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!