Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Suck

IMG_0392.JPGIMG_0396.JPG

IMG_0387.JPG

 

 

Den enda ljusglimten idag är den här outfiten ifrån Volt. Utöver det har det varit deppig mode på mig.

Helt ärligt så vet jag inte om det är vädret eller om jag känner mig nere pga av min kropp känns helt förstörd efter helgens bravader. Att skylla på vädret känns så jävla muppigt iom att det ser ut såhär varje år men det slår aldrig fel.

Något man kan göra för att pigga upp stämningen är ju att shoppa något fint. Antingen till sig själv eller till någon man tycker om. Jag kan varmt rekommendera er till Volt butiken inne i PK-huset, där finns massor som lyfter stämningen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Du som är så duktig på tekniker inom träning, du råkar inte kunna/orka ladda upp en video/bilder med förklaring hur man gör ”fältkniven”? Jag fattar inte hur man gör en korrekt och behöver hjäälp!! Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 Ha det!

    Lotta 2014-11-25 01:06:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!