Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Har du köpt vinterjacka?

image image image image image

Det tog ett tag innan jag bestämde mig men tillslut föll det på den stil-rena designen från Woolrich. Jag har i ett par år använt samma vinterjacka och kände att det var dags för en ny. Det svåra när det kommer till vinterjackor är att hitta en som både är snygg och som håller en riktigt varm. Jag hatar att frysa så kvalité är för mig väldigt viktigt.

Efter ett besök hos Woolrich i Sturegallerian känns det bra att ha en jacka som både håller mig varm och som passar stilmässigt i ett par vintrar framöver.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!