Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Tick Tack

image

Befinner mig i den sjukaste känslosvackan någonsin. Allt känns skit, verkligen allt. Jag vet varken in eller ut. Jag gillar inte att prata om mina känslor då jag ser det som en svaghet men samtidigt vet jag att det är fel.

Och vad är det som är fel?

Jag vet inte.. jag tycker att jag upplever att allt som jag kämpar för går emot mig. Kan ni känna ibland att ni kämpar och kämpar men man kämpar i den sjukaste motvinden?? Och att det ni kämpar för kommer till andra så himla enkelt?? Aa typ så känns det just nu.

Fick en fråga idag om vad som kan tränga igenom och bryta ned mitt självförtroende? Aa här har vi det, fuck.

Livet är inte en dans på rosor där livet går i en rak linje uppåt, utan den har sina svängar och just nu har jag stött på en jävlig jobbig sådan. Det fina med det hela om jag ska försöka se något ljus i tunneln är tiden. Allting vänder förr eller senare, det handlar bara om tid.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du har säkerligen upplevet många känslor under tidens gång som inte har fått chansen till att uttrycka sig fullt ut. Helt plötsligt kommer alla känslor på samma gång som en käftsmäll. Du har säkerligen fått kritik under tidens gång då du i medvind samt motvind har kämpat för att nå dina mål. Oavsett, medför ditt kämpande känslor. Så mitt råd till dig är att låta känslorna få uttrycka sig sen försök förstå vart dem kommer ifrån. Detta kommer ge dig lärdom som kommer göra dig starkare vilket kommer gynna dig. Som en bil, man kan inte köra, köra ”What doesn’t kill you makes you stronger” 🙂

    Julie 2014-11-27 10:39:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!