Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Jag förstår inte..

image

Jag fortsätter på samma spår som igår för jag kan inte förstå hur jag kan känna mig så splitrad. Det värsta med att känna så som jag gör just nu är det går utöver folk som jag har mina nära. Även fast dem vill stötta mig och jag vet att det är av ren kärlek så vill jag mest bara lösa det på egen hand. Det är så jag alltid löst mina problem, jag tänker, agerar och sen hittar jag tillslut en lösning.

Den stora skillnaden den här gången är att jag känner mig sjukt splittrad när det kommer till lösningen. Det jag vill och drömmer om drar mig iväg ifrån allt jag tror på och vill förmedla och värst utav allt är att det är bortom min kontroll.

Det är inte upp till mig utan till någon annan, i tid och rum att bestämma.

Foto: Michaela Andersson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!