Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Movember

IMG_0786.JPG

IMG_0790.JPG

November och därmed också Movember är nu över. För många män har det varit en månad i kampen mot prostatacancer, den cancer form som drabbar flest män årligen. För andra har det också varit en möjlighet att i lugn och ro, utan något fördömande, testa på sitt skäggväxt.

Nu är det dags att snygga till skäggväxten med Gillettes gymma trimmer. På MAN eftersöker vi nu era Movember mustascher, i alla dess former. Skicka en bild på din mustasch till [email protected] och tävla om en Gillette Styler.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!