Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Hur ska detta gå?

IMG_0836.JPG

IMG_0824.JPG

IMG_0825.JPG

IMG_0837.JPG

IMG_0847.JPG

IMG_0846.JPG

IMG_0848.JPG

Flög ner till Tyskland tidigt imorse för en plåtning imorgon. Resan har varit lång men ändå väldigt rolig. Det bästa med resan har nog varit att jag äntligen fått se solen ett par timmar.

Jag kommer ständigt på mig själv tänka hur lyckligt lottad man är som har möjligheten att resa runt och se alla dessa platser. Det är första gången jag är i Tyskland på det här sättet. Tidigare har jag bara bilat förbi på väg ner till Spanien och då stannade jag en natt i Hamburg. Den här gången känns det mer äkta. Jag flög till Berlin, bringade halva dagen där och därefter tog jag tåget i 4 timmar till Essen.

Här i Essen möts jag utav den största julmarknaden som jag besökt iaf. Helt magisk! Gata efter gata med olika stånd som säljer allt möjligt, det mesta i matväg. Jag förundras över hur många människor som är ute och socialiserar mitt under vinterkylan. Ni ska veta att det är mycket kallare här än hemma, jag höll på dö tidigare idag.

Nu sitter jag på hotellet och tänkte ta en dusch och sen försöka sova.

Juste, jag trodde tyskarna var duktiga på engelska… inte en jävel som kan kommunicera på engelska och dessutom verkar dem så jävla bittra. Det kanske är kylan..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!