Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Sanningen ska fram

IMG_0671.JPG

Det var inte för många dagar sedan jag hörde en röst prata högt om pastans goda egenskaper och hur lata vi människor har blivit. Tills viss del kan jag inte förneka hela påståendet för vi människor har blivit väldigt lata och för det andra kan vi inte fördöma en viss sak till allt felande.

Det som stör mig är hur hela matindustrin och intressenter propagerar för något som dem vet är skadligt. Något som polariserar vårt samhälle allt mer, något som bidrar till högre samhällskostnader.

Det är ingen hemlighet jag eller mina likasinnade går runt och bär på. Våra fysiska resultat har kommit ifrån många års strikt kosthållning. Vi har levt med insikten om vad en god kost innebär och hållit det med största seriositet i många år.

Varsågoda och klicka på youtube länken!
https://m.youtube.com/watch?v=KAGEhkZ-ssY

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Kevin!
  När jag såg dig första gången på tv blev jag helt ställd, du är en exakt kopia av min pojkvän. Vi brukar skoja om att han kan vara din stand-in vid behov fast med påklistrade magmuskler haha. Jag har efter detta börjat läsa din blogg och såg för ett tag sedan att ni nylanserade man.se. Jag blev väldigt nyfiken på tidningen du håller i handen med dig själv på omslaget. Har letat som en galning i tidningsaffärer och på nätet men ingen verkar veta vilken tidning jag menar. Den kanske inte säljs i affär utan bara var en del av lanseringen? Hur som helst, anledningen till varför jag vill ha tag på en kopia är för att jag vill ge den till mig pojkvän. Hur kul är det inte att ”vara på framsidan” av en tidning 🙂 Hoppas du kan hjälpa mig.
  Kramar Johanna 🙂

  Johanna 2014-12-03 15:47:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!!

   Hahah vad roligt! Du måste skicka en bild på honom =) Vi gör såhär, skicka din adress till mig på kevint@live.se så ser jag till att du en upplaga hem till dig.

   Kram !

   Kevin Triguero Montero 2014-12-05 17:52:00
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!