Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Andra Advent

IMG_0987.JPG

IMG_0996.JPG

IMG_0995.JPG

IMG_0997.JPG

Andra advent idag och tillsammans med två nära vänner har Ellinor och jag flängt runt på stan. Vi har myst till det ordentlig på Café Saturnus där vi åt den godaste saffransbullen någonsin och också ätit en bra lunch på Vapiano.

Vi har också varit på NK där jag skulle köpa en ny hatt men det blev såklart också att man testade lite annat för skoj skull. Hittad den här pälsmössan som står emot all kyla, dock lite för mycket för vintern i Stockholm.

Hoppas ni också haft en mysig dag vart ni än befinner er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!