Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Ett par ord..

IMG_0039.JPG

Jag möter ofta människor som frågar om vilken som är den rätta vägen till den perfekta kroppen och till er som tänker liksom dessa personer som jag mött genom åren vill jag säga att det finns varken en rätt väg eller en perfekt kropp. Allt måste ses utifrån ens personliga vision och förutsättningar.

Exempelvis; min fysik har förändrats genom åren i samband med hur mitt mål har sett ut och hur jag tränat. Jag började min träningsbana med visionen om att bli en världens snabbaste simmare och iom det var min fysik anpassad för att prestera mer än för att uppnå ett visst estetiks utseende.

När jag sedan började styrketräna då var det inte längre intressant att prestera som en atlet utan då förändrades min vision mot det estetiska hållet. Därmed var min träning nu anpassad till att bygga muskelmassa och få fram mer definition i min fysik. Det som skedde var att jag sökte inspiration hos kroppsbyggare och tränade som kroppsbyggare och resultatet blir inget annat än en fysik som en liknar en kroppsbyggares.

Idag med mitt arbete som modell så är min fysiska form ett problem för modebranschen, av olika anledningar, och ännu en gång måste jag anpassa min träning efter min vision.

Det jag vill komma fram till är att det finns inget rätt eller fel träningsform utan du måste se till din vision och anpassa din träning utefter det. Så när du möter folk som säger att en träningsform eller övning är bättre än en annan så måste du ställa dig frågan om det verkligen gäller även för dig.

Lyssna alltid på vad andra har att säga och utifrån det du hört plockar du upp dem mest väsentliga delarna sen går du och provar själv och utifrån det bildar du dig en uppfattning om du vill gå vidare med det eller inte.

Våga lyssna, våga prova och våga vara kritisk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!