Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

KEVIN TRIGUERO

Recovery

IMG_1026.JPG

IMG_1024.JPG

IMG_1023.JPG

IMG_1025.JPG

IMG_1034.JPG

Fick behandling idag utav Sebbe (@ptcentersodermalm) för min axelskada. De senaste dagarna har jag vaknat upp då det strålat nå fruktansvärt i axeln och har knappt kunnat röra mig ifrån den positionen som jag legat i. Svårt att beskriva smärtan men det känns som elstötar på en specifik punkt inuti axeln.

Skadan har ju uppkommit på grund av en hård smäll mot axeln och det verkar som om axelleden tagit ordentligt med stryk. Som tur är har man kompetenta vänner som kan hjälpa mig reparera problemet. Redan nu efter denna behandling känns det mycket bättre men det krävs ytterligare en behandling innan det blir riktigt bra. Ska tillbaks på torsdag för ännu genomgång och
förhoppningsvis är allt tillbaks till normalt igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!