KEVIN TRIGUERO

Styrketräning

IMG_1139.JPG

Lite nostalgi idag när jag tänker tillbaka till styrketräningen och allt det gett mig de senaste åren. Under året som gått har jag främst fokuserat på HIIT träning och uthållighetsträning och inte alls på det muskeluppbyggande.

Jag kan verkligen sakna alla eftermiddagspassen då jag inledde det mentala tillståndet med ett par Youtubeklipp, oftast var det Kai Greene som stod för uppladdningen. Därefter kunde jag dra till gymet och köra världens bästa styrkepass. Motivationen var på topp och visionen var tydlig.

Har du någonsin reflekterat över hur du laddar inför ett jobbig pass? Varför går du till gymet och tränar? Är din vision tydlig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!