KEVIN TRIGUERO

Julklappstips

Tänkte lista mina tre favoritprodukter från Self Omninutrition och dem som jag anser alla borde ha hemma och på gymet.

nya_burkar_hemsida-466x500

Ett riktigt bra protein som kroppen kan uppta väldigt fort och som dessutom smakar kanon! Utan tvekan det bästa proteinet direkt efter ett träningspass. För att vara säkra på att ni kommer älska den så rekommenderar jag er Choklad.
Xtreme_EAA_NYAhemsida-653x700

Ett måste under träningspasset. Många tar BCAA innan eller efter passet men jag ser helst att den intas under passet. Xtreme serien är helt sjukt bra och även här har man tänkt igenom produkten till 110%.
whey_stevia-Reflection-kopia-466x500

 

Ett måste som vardagsprotein, dvs i samband med mellanmål eller om man blandar i smoothies på morgonen/kvällen. Jag använder mig främst utav jordgubb då jag främst använder denna i mina smoothies på morgonen.

Mer produkter hittar ni HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!