KEVIN TRIGUERO

Swiss Clinic

IMG_1262.JPGIMG_1257.JPG

IMG_1259.JPG

IMG_1260.JPG

IMG_1261.JPG

IMG_1258.JPG

Var på event igår kväll hos Swiss Clinic som presenterade deras produkter både för killar och tjejer. Många killar tycker säkert att det är hysch hysch när det kommer till att sköta om sitt yttre men personligen tycker jag att det är viktigt och jag är glad över att det finns folk som lägger ner sin själ på att ta fram produkter som får min kropp att må bättre från in- och utsidan.

Det som jag mest imponerats utav är deras skinroller med tillhörande kräm. Själv har jag haft besvär med utslag på hakan som kommer med jämna mellanrum. Jag har testat mycket och inget har funkat, dessutom är min hy väldigt känslig för krämer och ansiktstvätt. Ellinor visade mig den här produkten och jag testade den och jag kan lova att jag morgonen efter vaknade med ett förbättrat resultat.

Det jag gillar är att det känns som ett naturligt sätt att framkalla en läkningsprocess. Det funkar för mig och jag kan bara föreslå att ni också provar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!